Har du spørgsmål?


Hvis du har spørgsmål om klamydiatesten og denne hjemmeside, kan du skrive til klamydiatest@sexogsamfund.dk. Eller ringe til os mandag til torsdag mellem kl. 9-16 og fredag mellem kl. 9-15 på telefon 33 93 10 10.


Vil du bestille tid hos Sex & Samfunds Præventions- og Rådgivningsklinik kan du ringe på 33 13 91 13 mandag, tirsdag eller torsdag mellem kl. 16.15 og 17.15.
På klinikken kan du gratis  få rådgivning om prævention, nødprævention, sexsygdomme, graviditet, abort og andre seksuelle spørgsmål. Kvinder kan også få foretaget gynækologisk undersøgelse, få lagt spiral eller p-stav, få p-piller eller p-ring.

 

Om os

Sex & Samfund er en NGO, der arbejder med seksuel sundhed. Vi tilbyder bl.a. gratis og anonyme klamydiahjemmetests til unge, der bor i samarbejdskommunerne København, Rødovre, Høje Taastrup, Frederiksberg, Slagelse eller Lolland.
På Sex & Samfunds hjemmeside, kan du læse mere om organisationens værdier og arbejde.
 

Information til kommunerne

Ønsker I som kommune, at benytte eller høre nærmere om tilbuddet om gratis og anonym klamydiahjemmetest, er I velkomne til at sende os en mail med jeres forespørgsel.
Projektet er både for samarbejdskommuner, samt kommuner der ikke har et eksisterende samarbejde med Sex & Samfund. Læs mere om kommunearbejde og arbejdsaftaler via dette link. Her finder I også kontaktinfo.

Hvis I som kommune indgår en aftale om klamydiahjemmetestprojektet, er der blandt andet mulighed for løbende at få en oversigt over statistikken på projektet, herunder antal test der bestilles samt postivrater.

Desuden behandles data anonymt i overensstemmelse med Datatilsynet.

 

- Opdateret 28-02-2017 -